Όροι Χρήσης

Όροι & Συνθήκες www.healthavenue.gr

Εφαρμογή των όρων χρήσης-σύμβαση

Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω της ιστοδελίδας www.healthavenue.gr  , αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται:

  • εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στην www.healthavenue.gr  και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την Health Avenue  με σχετική επιβεβαίωση παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της www.healthavenue.gr  , εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Υποχρεούστε να ελέγξτε την επιβεβαίωση παραγγελίας και ενημερώστε αμέσως την Health Avenue  (το αργότερο εντός μίας ώρας από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης επιβεβαίωσης παραγγελίας) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την σύμβαση.
  • μέσω εκτύπωσης της φόρμας παραγγελίας και αποστολής αυτής με φαξ στα γραφεία μας και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την www.healthavenue.gr  με σχετική τηλεφωνική επιβεβαίωση εφόσον δεν παρουσιάζουν λάθη.

 

 

Έξοδα αποστολής

 

Το ύψος των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την Health Avenue  και παρουσιάζεται με αναλυτικό τρόπο στην ιστοσελίδα της. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την απόσταση και τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του. Εφόσον δεν συμφωνείτε με τα έξοδα αποστολής ή επιθυμείτε αλλαγή του χρόνου παράδοσης, δικαιούστε εντός μίας ώρας απο την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

 

 

Παράδοση προϊόντων

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε παγκοσμίως. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται είναι κατά προσέγγιση.

Επιστροφες

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και παντα μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως (fax. 2106724766) αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός 3 ημερών. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής θα σας αποσταλεί η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων θα πιστωθείτε για επόμενη αγορά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

 

 

Εγγυήσεις

 

Η Health Avenue  σας παρέχει εγγύηση για τα προϊόντα με το σήμα Health Avenue  και μόνο γι'αυτά. Οι εγγυήσεις των υπόλοιπων προσφερόμενων προϊόντων είναι εκείνες που προσφέρονται από τους κατασκευαστές τους, όπου αυτές προσφέρονται.

Copyright

Το σύνολο του περιεχομένου και των εμπορικών σημάτων που βρίσκεται στην ιστοσελιδα  Health Avenue  είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Health Avenue  και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση, επίσκεψη ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης, μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας, για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Health Avenue 

 

 

 

 

 

Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων

 

Η Health Avenue  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύσει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σε όλα τα προιόντα συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% ή 13% ΦΠΑ 6.% αναλόγως.

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
  • Μέσω Paypal.
  • Μέσω αντικαταβολής.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email  στην διευθυνση info@healthavenue.gr το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός ή το όνομα του προιόντος που αγοράζεται συν τα έξοδα αποστολής του(ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

 

Alpha Bank

ΙΒΑΝ №  : GR8101401580158002101104238

Swift Code :  CRBAGRAAXXX

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.