Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Για πονόλαιμο: Φτιάξτε σιρόπι στάζοντας 1 σταγόνα ελαίου στην κούπα του τσαγιού και προσθέτοντας 1-2 κουταλάκια του γλυκού μέλι και χυμό από μισό λεμόνι. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε λίγο ζεστό νερό για πιο ήπια γεύση.
Χρησιμοποιείται και στην μαγειρική προσθέτοντας είτε λίγες σταγόνες σε ελαιόλαδο, ανάλογα πόσο δυνατό και πικάντικο θέλουμε το φαγητό μας, είτε 1 σταγόνα στο τέλος του φαγητού. Ιδιαίτερα νόστιμο στα κρεατικά και τις ομελέτες.
Σιρόπι ή αφέψημα για το κρυολόγημα: Στάξτε 1 σταγόνα στην κούπα του τσαγιού, προσθέστε λίγο μέλι, ανακατέψτε και τέλος προσθέστε το ζεστό νερό. Το αφέψημά σας είναι έτοιμο και χωρίς κόπο.