Exesio Mask & Shampoo

-11% Exesio Mask & Shampoo
Προβολές: 1088 Κατασκευαστής: Exesio
Κωδικός Προϊόντος: ex-sh&mask
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Tο exesio mask & shampoo είναι ένα ισχυρό δυναμωτικό μαλλιών βασισμένο στην σύμπραξη και ευνοϊκή επίδραση ενεργών συστατικών από τα φυτά: δάφνη, αβοκάντο, πολυτρίχι και στην επουλωτική και αναπλαστική επίδραση της μαστίχας Χίου.

 

α) τα συστατικά της δάφνης και το καλλίτριχο ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στη στιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ρίζες των τριχών του κεφαλιού με όλο το «μηχανισμό» τους

β) το αβοκάντο μαλακώνει το δέρμα, το κάνει ελαστικό και του δίνει την ικανότητα να μπορεί να απαλλάσσεται ευκολότερα από τοξίνες, ρύπους και σμήγμα που φωλιάζουν στους πόρους

γ) τα συστατικά της μαστίχας Χίου δρουν επουλωτικά και αναπλαστικά

 

To σύστημα             είναι βασισμένο στην σύμπραξη και ευνοϊκή επίδραση ενεργών συστατικών από τα φυτά: δάφνη, αβοκάντο, βάλσαμο, καρύδα, πολυτρίχι και στην επουλωτική και αναπλαστική επίδραση της μαστίχας Χίου.

α)  Τα συστατικά της δάφνης και το καλλίτριχο ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στη στιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ρίζες των τριχών του κεφαλιού με όλο το «μηχανισμό» τους.

β) Το αβοκάντο μαλακώνει το δέρμα, το κάνει ελαστικό και του δίνει την ικανότητα να μπορεί να απαλλάσσεται ευκολότερα από τοξίνες, ρύπους και σμήγμα που φωλιάζουν στους πόρους.

γ) Τα συστατικά της μαστίχας Χίου δρουν επουλωτικά και αναπλαστικά.

δ) Ο συνδυασμός όλων των συστατικών μαζί, δίνει τροφή στο τριχωτό του κεφαλιού, δηλαδή θρεπτικά στοιχεία στις ρίζες των τριχών και δομικά υλικά στις τρίχες στη μορφή που να μπορούν να τα λάβουν.

 

 

Η αλωπεκία αποτελεί ένα μεγάλο κλινικό πρόβλημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια συνεχώς διογκώνεται. Διάφορες θεραπείες έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως τοπικά, αλλά και συστηματικά, χωρίς όμως να ικανοποιούν απόλυτα τόσο τους γιατρούς όσο, κυρίως, τους ασθενείς. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα ενός νέου σκευάσματος, το οποίο περιέχει Laurus Nobilis – Adiantum Capilus Veneris & Persea Americana και εφαρμόζεται σε ασθενείς με Διάχυτο Γυροειδή και Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία.

     Το παρασκεύασμα αυτό είναι σαμπουάν (-γέλη-) και εφαρμόζεται στις ρίζες των τριχών της κεφαλής 15 min πριν το λούσιμο, χωρίς μασάζ, σε ένα λεπτό στρώμα που καλύπτει την επιδερμίδα. Εφαρμόζεται τρείς (3) φορές την εβδομάδα. Οι ασθενείς που λαμβάνουν μέρος στην μελέτη είναι 40, εκ των οποίων οι 30 ακολουθούν πιστά τις οδηγίες. Την 3η εβδομάδα της εφαρμογής – στα 8 με 10 λουσίματα – παρατηρείται διακοπή της τριχόπτωσης και μείωση της σμηγματόρροιας, ενώ μετά από τα επόμενα 8-10 λουσίματα, τις επόμενες τρεις (3) εβδομάδες, παρατηρείται  σταδιακή επανέκφυση των τριχών της κεφαλής. Σε δύο ασθενείς παρατηρείται κνησμός και έντονη εφίδρωση, αλλά συνεχίζουν την θεραπεία μειώνοντας τον χρόνο εφαρμογής σε 10 min.

     Ολοκληρώνοντας την θεραπεία σε τρεις (3) μήνες παρατηρείται ότι στους 25 ασθενείς κλινικά το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί. Σε 4 ασθενείς τα αποτελέσματα είναι μικρότερα και συνεχίζουν την εφαρμογή για τρεις (3) ακόμη μήνες, τρεις (3) φορές την εβδομάδα. Σε 5 ασθενείς που δεν ακολουθούν πιστά την εφαρμογή του σκευάσματος τρεις (3) φορές την εβδομάδα παρατηρούνται μικρότερα αποτελέσματα και συνεχίζουν για τρεις (3) ακόμη μήνες θεραπεία. Σε έναν ασθενή τα αποτελέσματα είναι πενιχρά.

   Συμπερασματικά η εφαρμογή του σκευάσματος δείχνει να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία στην Διάχυτο – Γυροειδή – Ανδρογενετική αλωπεκία, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα συστατικά του σαμπουάν δρουν γρήγορα, είναι πολύ καλά ανεκτά, μειώνουν την σμηγματόρροια και προσδίδουν μια μαλακή υφή και στιλπνότητα στην τρίχα.

          Εισαγωγή

     Η αλωπεκία, που χαρακτηρίζεται από κάθε ποσοτική ελάττωση του αριθμού των τριχών, ανεξάρτητα από την μορφή και την αιτιολογία της, προσβάλλει και τα  δύο φύλα σχεδόν με την ίδια συχνότητα.Καθοριστικό ρόλο συνιστούν οι φυλογονικοί και οι φυλετικοί παράγοντες, ενώ διάφοροι γενετικοί, ορμονικοί, ανοσολογικοί παράγοντες και τοπικοί υποδοχείς συμμετέχουν στην παθογένεια της νόσου. Ο κύκλος ζωής των τριχών διαταράσσεται σε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις, παρατεταμένα εμπύρετα νοσήματα, λήψη φαρμάκων,  μετά τον τοκετό, σε εξαντλητική δίαιτα, σε καρκινοπαθείς, στην εμμηνόπαυση.

    Διάφορες θεραπείες έχουν εφαρμοσθεί  τοπικά και συστηματικά στην αλωπεκία με διάφορες ανεπιθύμητες ενέργειες,  είτε λόγω της χημικής του σύστασης είτε λόγω του τρόπου  εφαρμογής ή ακόμη λόγω του παρατεταμένου χρόνου θεραπείας, που καθιστά αναγκαία την ανάπτυξη νέων θεραπευτικών εφαρμογών. Σ΄αυτή την μελέτη έχουμε επενδύσει στην αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα της τοπικής εφαρμογής του σαμπουάν στην αλωπεκία.

        Ασθενείς και μέθοδος

     Οι ασθενείς που λαμβάνουν μέρος στην μελέτη είναι 40, εκ των οποίων οι 15 είναι άνδρες και οι 25 γυναίκες, με  Διάχυτο – Γυροειδή Ανδρογενετική αλωπεκία. Εξαιρούνται της μελέτης οι έγκυες γυναίκες και οι ασθενείς με ολική και καθολική αλωπεκία. Η ηλικία είναι από 6-56 ετών στους άνδρες και 20-72 ετών στις γυναίκες. Ο χρόνος εμφάνισης της πτώσης των μαλλιών κυμαίνεται από 1-12 μήνες. Ο τυπος της Ανδρογενετικής αλωπεκίας στις γυναίκες είναι τύπο Ι, ΙΙ, ενώ στους άνδρες είναι τύπο ΙΙ και ΙΙΙ.

      Το παρασκεύασμα – σαμπουάν – εφαρμόζεται 15 min πριν το λούσιμο στις ρίζες των στεγνών μαλλιών της κεφαλής, τρεις (3) φρές την εβδομάδα για τρεις (3) μήνες. Σε 15 ασθενείς πριν την έναρξη της θεραπείας γίνεται τριχορριζόγραμμα, το οποίο επαναλαμβάνεται και μετά το πέρας της θεραπείας για τον έλεγχο της φάσης ανάπτυξης των τριχών.

 ΠΙΝΑΚΑΣ 1

36,00€ 32,00€
Ποσότητα: Καλάθι
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: